Собственици на свинекомплекси твърдят, че продават с минимална надценка, но за крайните клиенти пържолите остават скъпи, съобщиха от NOVA.
"Цената на едро за килограм трупно месо е 7,20 лв. с ДДС. Ясно е, че трябва да има регулация на основните храни в България. Важно е да има гарантирани минимални изкупни цени", коментира Вихрен Димитров - директор на свинекомплекс.
Links
[1] https://workflow-hotfix.liberta.bg/tags/%D1%81%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%BC%D0%B5%D1%81%D0%BE
[2] https://workflow-hotfix.liberta.bg/tags/proizvoditel
[3] https://workflow-hotfix.liberta.bg/tags/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8
[4] https://workflow-hotfix.liberta.bg/tags/shchand
[5] https://workflow-hotfix.liberta.bg/tags/%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%86
[6] https://workflow-hotfix.liberta.bg/tags/magazin